1.КОЙ ИЗВЪРШВА ДОСТАВКАТА:

Всички продукти от магазин balkanpalms.com се доставят с куриери на фирма “Еконт Експрес” ООДВие ползвате 30% отстъпка от стандартните цени на куриера.

2.СРОК ЗА ДОСТАВКА:

Срокът за доставка включва обработката на поръчката и нейната доставка с куриер до посочено от вас място в България. Срокът за доставка е до 5 работни дни и започва да тече от момента на подаване на поръчката.

3.НАПРАВЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ПОРЪЧКИ В ЕДИН ДЕН:

Ако един и същи клиент в един ден е направил две или повече поръчки, те могат да бъдат доставени с една доставка. За целта той трябва да се свърже с нас на посочените телефони в страница „Контакт с нас” и да заяви това.

4.ПОРЪЧКА, КОЯТО СЕ ДОСТАВЯ НА ДВЕ ИЛИ ПОВЕЧЕ ДОСТАВКИ:

В случай, че при направена една поръчка от Вас се наложи тя да се достави на два или повече пъти, служител на semenata.shop ще се свърже с вас, за да уточните  подробностите.

5.СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА:

В случай на забавяне на поръчката извън оказаните срокове за доставка, може да направите проверка на статуса на телефон +359 890 999 570.

6.ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА:

Цената за доставка се калкулира според официалната ценова листа на фирма “Еконт Експрес” ООДТази цена на доставка е възможно да не бъде изчислена съвсем коректно от системата на онлайн магазина. Всички клиенти направили поръчка през сайта, ще бъдат уведомени, ако има увеличение в тази цена, като служител от онлайн магазина ще се свърже с тях по телефона за извършване на потвърждение на направената поръчка и уточняване на промяната. Също така, ако калкулираната цена за доставка в системата се окаже по-висока от реалната доставна цена, клиента ще заплати по-ниската от двете. Магазин balkanpalms.com Не начислява допълнителни такси за доставка. Междувременно всеки клиент може да се запознае със стандартната тарифа за куриерски услуги на фирма Еконт Експрес ООД, намираща се на официалния сайт на фирмата – www.econt.com.

Всички клиенти на магазина ползват 30% отстъпка от стандартната цена за доставка на фирма “Еконт Експрес” ООД.

 

Начини за плащане в интернет магазин balkanpalms.com:
1.Наложен платеж (плащане при доставка на стоката) – при получаване на поръчаната от Вас стока заплащате дължимата сума на куриера.
2.Плащане чрез сайтът за електронни разплащания epay.bg – в този случай плащате общата сума на продукта и доставката и не дължите нищо на куриера.